Activitats del curs 2016-2017

Premis finals

MIAU

A reveure!

***

***

***

En acabar el curs i com l'any passat, en reconeixença d'haver obtingut uns dels millors resultats acadèmics hem volgut fer a alguns alumnes un petit regal: un llibre (que estrany, no?). No oblidem la resta de bons i bones alumnes que hem tingut; però considerem que aquests poquets alumnes que hem escollit representen també sens dubte aquells que no han sigut premiats. I desitgem que tots siguen un estímul i model en aquell alumnat a qui costa més esforçar-se i estudiar, no per a guanyar o aconseguir un premi, sinó simplement per aprendre i obtenir noves coneixences. Diu l'actor Leonardo DiCaprio: "No elegisc un projecte segons els premis que puga reportar-me."

En el penúltim dia del curs, el nostre alumnat, acompanyat de Carmen i Joaquina, va realitzar una eixida al Museu Inacabat d'Art Urbà (MIAU), a Fanzara. Segons Joan Feliu, de la Universitat Jaume I, de Castelló, aquest museu és "art urbà, però també és una forma alternativa de creació de comunitat i de recuperació de memòria i orgull; és una arma potent de transmissió de valors." Els periòdics The New York Times o The Guardian van ser uns dels primers mitjans de comunicació que es van fixar en aquesta insòlita "capital" mundial del grafit. L'alumnat s'ho va passat molt bé rondant pels carrers tan originals mentre observaven els dibuixos, les imatges, els colors, l'art urbà... Vet ací una curta presentació d'aquesta eixida.

El nostre alumnat de 4t ha acabat els estudis d’ESO i ens deixa. Molt atentament van invitar el professorat a un piscolabis que havien preparat a l’aula el darrer dia del curs: pizza, Coca-Cola, Fanta, coques... Quan podíem, els profes i les profes anàvem passant per l'aula a fer un mosset. L’alumnat va distribuir també alguns regalets entre el professorat, algun dels quals acabarà emmarcat

. Per a aquest alumnat, va ser un temps especial d’esbarjo: alegria per la fi del curs i alegria per arribar a la fi de secundària; però segurament també tenien el sentiment de deixar quelcom endarrere. Que siguen ells i elles qui consideren si aquesta etapa els ha resultat fructífera; nosaltres, el professorat, desitgem de cor que sí. Malauradament i a pesar de trobar-nos en plena època digital, només en tenim una foto de record... però preciosa. Que us vaja bé!