TALLER DE LECTURA

Durant el curs 2023/2024 l’alumnat de tercer gaudeix d’una nova assignatura: el “Taller de lectura”. Aquest els permet aproximar-se al món dels còmics, de la mitologia clàssica grecollatina, dels contes populars, de la poesia, la novel·la...

També se senten més familiaritzats que mai amb la biblioteca i el seu funcionament, i ajuden a dinamitzar-la amb activitats especials en dies assenyalats, la confecció d'una bústia de suggeriments i de menús literaris i, fins i tot, d'algun vídeo a l'estil dels bookstagramers

LLIBRES DE TERROR PER A PASSAR UN DIA DE POR

L'alumnat de 3r va preparar, dins l'assignatura de Taller de Lectura, aquesta paradeta que va servir per a posar en valor la biblioteca del centre i promoure el préstec de llibres de terror amb motiu de la celebració de Halloween


CITA A CEGUES AMB UN LLIBRE

AI CES Alt Maestrat vam celebrar Sant Valentí amb la segona edició de l'activitat de dinamització de la lectura "Cita a cegues amb un llibre"gràcies a la feina de l'alumnat de 3r, dins l'assignatura de Taller de Lectura, i les decoracions que va confeccionar l'alumnat de 4t durant el curs passat. 


23 D'ABRIL: DIA DEL LLIBRE

ROSES I VERSOS PER SANT JORDI 

Tot l'alumnat del centre ha treballat, en diferents moments del curs, el gènere líric. En el dia del llibre s'han exposat els seus treballs i s'ha convidat a tothom a llegir més poesia:

L'alumnat de primer ha escrit versos contra l'assetjament escolar utilitzant els recursos de la metàfora, la comparació i la personificació.

L'alumnat de segon ha escrit un poema col·laboratiu, usant també diferents recursos literaris.


L'alumnat de 3r ha confeccionat una part de les roses que s'han regalat als membres de la comunitat escolar, així com uns menús literaris per tal de dinamitzar la biblioteca del centre.


L'alumnat de 4t ha versionat el final de "La Sonatina" de Rubén Darío i s'ha enregistrat recitant uns versos, a partir dels quals s'ha creat un vídeo (disponibles ací). A més a més, ha confeccionat l'altra part de les roses de paper que s'han donat com a obsequi. 
Segueix totes les novetats de la biblioteca a @ces_altmaestrat